Home  -   Favorieten  -   Forum  -   E-cards  -   Links  -   Contact  -   Anekdotes  -   Liefde

Nieuws
Actuele nieuwsberichten over de Da Vinci Code

Da Vinci Code
Wat is waar?
Leonardo da Vinci
Recensies

Foto's en film
Foto's en schilderijen
De film
Wallpapers

Dan Brown
Biografie
F.A.Q.
Interviews

Boeken
Het Juvenalis Dilemma
Het Bernini mysterie
De Da Vinci Code
De Delta Deceptie

Forum
Praat mee over de
Da Vinci Code op het
forum

Mond tot mond
Geef het door. Vertel anderen over deze site!

Ook leuk:
Anekdotes.net
Anekdotes over beroemdheden uit binnen- en buitenland.

Liefde op internet
Internetdating is hot! Hier vind je tips en advies over online dating.

Relatiehobbels.nl
Test jezelf: Ben jij sexy? Is je partner trouw? Ben je jaloers?

Tarotweb.nl
Wat heeft de tarot jou te bieden? Trek een tarotkaart, speel het relatiespel of stel expliciete liefdesvragen in de Tuin der Lusten.


De boeken van Dan Brown
Dan Brown heeft tot nu toe vier boeken geschreven. Hieronder zie je de vier verschillende titels.

Het Juvenalis Dilemma
Het Juvenalis Dilemma is het eerste boek van Dan Brown. Het boek werd in 1998 in de VS uitgegeven onder de titel "Digital Fortress".
Het Juvenalis Dilemma is, net als de andere boeken van dan Brown, een thriller waarbij in de categorie fact fiction, waarbij feiten verweven worden in een fictief verhaal. In het boek wordt een electronische encryptie methode behandeld die door middel van veranderende tekenreeksen niet te kraken zou zijn.
Lees verder > > >


Het Bernini mysterie
Het Bernini Mysterie werd in 2000 in de Verenigde Staten uitgebracht onder de titel Angels and Demons. Het Bernini Mysterie is het eerste boek waarin Robert Langdon de hoofdrol speelt.
Dan Brown maakt in dit boek een reis terug in de tijd om de strijd tussen religie en wetenschap te verklaren. Het Bernini Mysterie speelt zich voor het grootste gedeelte af in Rome en voert, net als de Da Vinci Code, langs een aantal wereldberoemde kunstwerken die aanwijzingen bevatten.
Lees verder > > >


De Da Vinci Code
in de Da Vinci Code onderzoekt Robert Langdon een moord die met raadsels en symboliek omgeven wordt. Veel symbolen verwijzen naar het werk van Leonardo Da Vinci. Alle sporen leiden naar een geheime godsdienstige organisatie die voor niets terugdeinst om een eeuwenoud geheim te bewaren dat de fundamenten van het christendom raakt.
De Da Vinci Code betekende voor Dan Brown zijn internationale doorbraak als thrillerauteur. In totaal zijn meer dan 40 miljoen exemplaren van het boek verkocht. In Nederland werden er 400.000 exemplaren verkocht.
Lees verder > > >


De Delta Deceptie
"Deception Point" verscheen in 2001 al in de Verenigde Staten. De Nederlandse vertaling liet oip zich wachten en kwam pas begin 2006 op de markt.
In De Delta Deceptie besteedt Dan Brown opnieuw aandacht aan een schimmige geheime dienst: de Amerikaanse NRO. Deze National Reconnaissance Office is nauw verweven met de beroemde ruimtevaartorganisatie NASA.
Lees verder > > >Copyright - Privacybeleid