Home  -   Favorieten  -   Forum  -   E-cards  -   Links  -   Contact  -   Anekdotes  -   Liefde

Nieuws
Actuele nieuwsberichten over de Da Vinci Code

Da Vinci Code
Wat is waar?
Leonardo da Vinci
Recensies

Foto's en film
Foto's en schilderijen
De film
Wallpapers

Dan Brown
Biografie
F.A.Q.
Interviews

Boeken
Het Juvenalis Dilemma
Het Bernini mysterie
De Da Vinci Code
De Delta Deceptie

Forum
Praat mee over de
Da Vinci Code op het
forum

Mond tot mond
Geef het door. Vertel anderen over deze site!

Ook leuk:
Anekdotes.net
Anekdotes over beroemdheden uit binnen- en buitenland.

Liefde op internet
Internetdating is hot! Hier vind je tips en advies over online dating.

Relatiehobbels.nl
Test jezelf: Ben jij sexy? Is je partner trouw? Ben je jaloers?

Tarotweb.nl
Wat heeft de tarot jou te bieden? Trek een tarotkaart, speel het relatiespel of stel expliciete liefdesvragen in de Tuin der Lusten.


Interviews
Hieronder vind je links naar interviews met Dan Brown. De interviews zijn allemaal Engelstalig. Klik op de link wanneer je het volledige interview wilt lezen. Links openen in een nieuw venster.

Interview Bookbrowse.com
"Wat ik het meest verbazingwekkend vond bij mijn research voor de Da Vinci Code was het besef dat een van de grootste 'geheimen' uit de geschiedenis helemaal niet zo geheim is als we denken. Aanwijzingen voor haar ware aard zien we overal om ons heen. In kunst, muziek, architectuur, legendes en geschiedenis. Om de woorden van Robert Langdon te gebruiken: "De aanwijzingen zijn overal." "
Lees verder > > >

Interview Danbrown.com
"Ja, het klopt dat ik inderdaad een audientie bij de paus heb gekregen, al wil ik er wel meteen bij zeggen dat de term 'audientie' misleidend kan zijn. Ik heb niet samen met hem gezeten en een kopje thee met de man gedronken. Ik had het geluk dat mij een semi-prive audientie werd toegekend. Die vindt plaats in een speciale kamer in het Vaticaan. De Paus kwam binnen en sprak tegen onze groep. Toen bad hij en zegende hij ons."
Lees verder > > >

Interview CNN over de Da Vinci Code
"99 procent van het boek is waar. Alle architectuur, de kunst, de geheime rituelen,de geschiedenis, de gnostische geschriften. Dat is allemaal waar. 9Wat natuurlijk fictief is, is een hoogleraar religieuze symboliek die Robert Langdon heet en die op Harvard doceert. En alles wat hij meemaakt is verzonnen. Maar de achtergrond is waar."
Lees verder > > >Copyright - Privacybeleid