Home  -   Favorieten  -   Forum  -   E-cards  -   Links  -   Contact  -   Anekdotes  -   Liefde

Nieuws
Actuele nieuwsberichten over de Da Vinci Code

Da Vinci Code
Wat is waar?
Leonardo da Vinci
Recensies

Foto's en film
Foto's en schilderijen
De film
Wallpapers

Dan Brown
Biografie
F.A.Q.
Interviews

Boeken
Het Juvenalis Dilemma
Het Bernini mysterie
De Da Vinci Code
De Delta Deceptie

Forum
Praat mee over de
Da Vinci Code op het
forum

Mond tot mond
Geef het door. Vertel anderen over deze site!

Ook leuk:
Anekdotes.net
Anekdotes over beroemdheden uit binnen- en buitenland.

Liefde op internet
Internetdating is hot! Hier vind je tips en advies over online dating.

Relatiehobbels.nl
Test jezelf: Ben jij sexy? Is je partner trouw? Ben je jaloers?

Tarotweb.nl
Wat heeft de tarot jou te bieden? Trek een tarotkaart, speel het relatiespel of stel expliciete liefdesvragen in de Tuin der Lusten.


Nieuws

Katholieke site gelanceerd met 'waarheid' over Da Vinci Code
De Rooms-Katholieke Kerk in Nederland heeft een website geopend waar liefhebbers van The Da Vinci Code kunnen lezen dat het boek en de verfilming vol staan met onzin over het leven van Jezus.
Lees verder...

Code in vonnis rechtszaak ontrafeld
Begin april 2006 vonniste de rechtbnk in Groot Brittannie in een rechtszaak die de auteurs Michael Baigent en Richard Leigh hadden aangespannen tegen Dan Brown. Eind april kwamm aan het licht dat in het vonnis van rechter Smith een aantal cursief gedrukte letters stond, waarvan de eerste tien de woorden 'Smithy code' vormden. De rest van de code in het vonnis is nu opgelost.
Lees verder...

Rechter: geen sprake van plagiaat
Dan Brown, de schrijver van de bestseller de Da Vinci Code, heeft geen plagiaat gepleegd. Michael Baigent en Richard Leigh, schrijvers van Holy blood, Holy grail beweerden dat Brown gebruik heeft gemaakt van de ideeen uit hun boek.
Lees verder...

Proces rond plagiaat Da Vinci Code begonnen
Proces rond plagiaat Da Vinci Code begonnen In Londen is maandag 27 februari het proces begonnen over mogelijke plagiaat door bestsellerschrijver Dan Brown. Michael Baigent en Richard Leigh claimen dat Brown voor de Da Vinci Code hun eerder gepubliceerde ideeen heeft gestolen.
Lees verder...

Da Vinci Code opent Cannes
De verfilming van Dan Browns bestseller de Da Vinci Code is dit jaar de openingsfilm van het filmfestival van Cannes. De film zal daar op 17 mei, twee dagen voor de wereldwijde release, draaien. Alleen in Frankrijk gaat de film op dezelfde dag in premiere. Ron Howards verfilming, met Tom Hanks en de Franse actrice Audrey Tatou in de hoofdrollen, dingt niet mee naar de prijzen.

'Nieuw' boek: De Delta Deceptie
Echt nieuw is het boek natuurlijk niet, maar in februari 2006 is de Nederlandse vertaling van het boek 'Deception Point' uitgebracht. 'Deception Point' werd al in 2001 in de VS uitgebracht. Vijf jaar na dato is er eindelijk een Nederlandse vertaling.
Lees verder...Copyright - Privacybeleid