Home  -   Favorieten  -   Forum  -   E-cards  -   Links  -   Contact  -   Anekdotes  -   Liefde

Nieuws
Actuele nieuwsberichten over de Da Vinci Code

Da Vinci Code
Wat is waar?
Leonardo da Vinci
Recensies

Foto's en film
Foto's en schilderijen
De film
Wallpapers

Dan Brown
Biografie
F.A.Q.
Interviews

Boeken
Het Juvenalis Dilemma
Het Bernini mysterie
De Da Vinci Code
De Delta Deceptie

Forum
Praat mee over de
Da Vinci Code op het
forum

Mond tot mond
Geef het door. Vertel anderen over deze site!

Ook leuk:
Dieet-wijzer
Alles over dieten vind je in de Dieet-Wijzer.

Liefde op internet
Internetdating is hot! Tips en advies over online dating.

Relatiehobbels.nl
Test jezelf: Ben jij sexy? Is je partner trouw? Ben je jaloers?

Tarotweb.nl
Wat heeft de tarot jou te bieden? Trek een tarotkaart!

Yoga Wijzer
Alles over yoga. Artikelen. Informatie. Oefeningen.


Nieuw boek: The Lost Symbol
We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zo ver: op 15 september 2009 verschijnt de opvolger van de Da Vinci Code. Het boek heeft de titel 'The Lost Symbol' meegekregen. Een Nederlandse titel is vooralsnog niet bekend.

Robert Langdon, de hoogleraar religieuze symboliek van Harvard die de hoofdpersoon was van de Da Vinci code, maakt deze herfst zijn comeback. The lost symbol speelt zich af in een tijdspanne van twaalf uur.

Over de inhoud van het boek is verder nog niets bekendgemaakt, maar volgens hardnekkige geruchten situeert Dan Brown zijn nieuwe verhaal in Washington en gaat het over de vrijmetselarij, de de Ku Klux Klan en 'Skull and Bones'.

Skull and Bones is een geheim genootschap van studenten van de beroemde Yale-universiteit. Zowel George Bush Senior als George Bush Junior waren in hun studententijd lid van dit genootschap.

"Het schrijven dit boek was een vreemd avontuur", stelt Dan Brown in een mededeling. "Het was een prettige uitdaging om de resultaten van vijf jaar research te verwerken in een verhaal dat in twaalf uur afgerond moet zijn."

Volgens Sonny Mehta, Browns redacteur bij de uitgeverij, is The lost symbol "een briljante thriller" en was het de moeite waard om ereen paar jaar op te wachten. "Dan Brown demonstreert opnieuw zijn talent als verteller en doorspekt het boek met historische verwijzingen, geheimzinnige codes en intriges."Copyright - Privacybeleid